Finantatorul stelist Gigi Becali a declarat ca va premia gruparea constanteana pentru egalul de duminica seara, din Giulesti, insa nu a dorit sa precizeze cu ce suma. "Am discutat direct cu jucatorii. Am promis o prima foarte mare. Pentru acest punct
Finantatorul stelist Gigi Becali a declarat ca va premia gruparea constanteana pentru egalul de duminica seara, din Giulesti, insa nu a dorit sa precizeze cu ce suma. "Am discutat direct cu jucatorii. Am promis o prima foarte mare. Pentru acest punct vor primi o suma, iar pentru victorie as fi dublat miza. Nu pot spune insa despre ce bani este vorba, pentru ca vin controalele peste mine! O sa vad eu cum dau banii: poate donatii, poate cadouri", a spus Gigi Becali la Realitatea TV. Totusi, boss-ul din Ghencea a aratat degetele de la cele doua maini si a adaugat cu umor: "Dublu de atat! Pai, ce, stateam sa ia astia, ca nici nu le mai zic in vreun fel, deoarece o sa fiu acuzat de extremism, campionatul?". Surse apropiate jucatorilor de pe Litoral au dezvaluit ca acestia vor primi cate 2000 de euro pentru punctul din Giulesti. De asemenea, se pare ca si Dinamo, prin directorul general Gigi Netoiu, a promis "marinarilor" cate 500 de euro pentru egal si 1500 de euro pentru victorie. Dupa meci, patronul Farului Gheorghe Bosanceanu (foto stanga), declara ca "jucatorii nu primesc bani decat de la club, conform regulamentului de ordine interioara". "Nu jucam pentru banii nimanui", a precizat Bosanceanu, care avea sa fie contrazis cateva zeci de minute mai tarziu de catre Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.