Grupul austriac OMV a anuntat ca negociaza realizarea unei aliante cu Verbund, cea mai mare companie de utilitati din Austria, care ar putea conduce la obtinerea de economii la diviziile lor de gaze si electricitate, transmite Reuters. "OMV si Verbun
Grupul austriac OMV a anuntat ca negociaza realizarea unei aliante cu Verbund, cea mai mare companie de utilitati din Austria, care ar putea conduce la obtinerea de economii la diviziile lor de gaze si electricitate, transmite Reuters. "OMV si Verbund sunt angajate in discutii referitoare la o alianta in domeniul energiei. Una dintre problemele care vor fi abordate este obtinerea de economii in domeniul gazelor si electricitatii", se arata intr-un comunicat al OMV. Statul detine o participatie de 31,5% la OMV, cea mai mare companie austriaca, si 51% din actiunile Verbund, in valoare de 6,2 miliarde de euro, participatie stabilita prin Legea de privatizare. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.