Presedintele CCA, Gheorghe Constantin, a declarat ieri ca Ionica Serea (foto dreapta), arbitrul meciului Gloria - Steaua, a fost notat cu 5,70 de observatorul Constantin Gheorghe (zis Costica "Suceava") si a precizat ca este posibil ca acesta sa fie
Presedintele CCA, Gheorghe Constantin, a declarat ieri ca Ionica Serea (foto dreapta), arbitrul meciului Gloria - Steaua, a fost notat cu 5,70 de observatorul Constantin Gheorghe (zis Costica "Suceava") si a precizat ca este posibil ca acesta sa fie retinut de la delegari pentru mai multe etape. "Serea a gresit, dovada si raportul in care a primit nota 5,70. Comisia va lua o hotarare vizavi de activitatea viitoare a lui Serea si a asistentului Gheba si probabil vor fi retinuti pe mai multe etape. Hotararile nu vor fi facute publice, aceasta fiind indicatia presedintelui Comisiei de Arbitri a UEFA, Volker Roth", a spus Costica "Valcea". Gh. Constantin a mentionat ca delegarea lui Serea a fost facuta prin calculator. "Era un meci de gradul 0 si aici se dau arbitri numai din prima categorie valorica. E o situatie putin neplacuta ca se fac delegarile cu calculatorul, dar ne protejeaza, fiindca nu le facem noi. Craciunescu l-a trimis pe Serea in divizia C si tot el l-a adus inapoi. Noi am primit actualul lot, singurul arbitru nou fiind Helesteanu", a completat seful CCA, adaugand ca in prestatia lui Serea a existat rautate. "Probabil o fi prins o zi mai slaba, dar mi-a dat mult de gandit. Sunt faze la care nu mai poti accepta ca e o greseala omeneasca", a subliniat Constantin. Acesta a mai precizat ca arbitrul Alexandru Deaconu n-a revenit mai repede decat suspendarea de sapte etape, primita tot dupa un meci al Stelei, cel din Cotroceni cu FC National. "Deaconu a stat sapte etape, punand la socoteala si un meci de cupa, care conteaza si el", a spus Gh. Constantin. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.