Investitiile directe cu impact semnificativ au atins in primele patru luni 397 milioane de dolari, transmite Agentia Romana Pentru Investitii Directe. Valoarea marcheaza o crestere de 40% fata de perioada similara a anului trecut. Valoarea totala a i
Investitiile directe cu impact semnificativ au atins in primele patru luni 397 milioane de dolari, transmite Agentia Romana Pentru Investitii Directe. Valoarea marcheaza o crestere de 40% fata de perioada similara a anului trecut. Valoarea totala a investitiilor cu impact semnificativ depaseste, in acest moment, un milion de euro.
Investitiile din luna aprilie a acestui an au totalizat 103 milioane de dolari, reprezentand o crestere cu 85% fata de aceeasi perioada din 2005. Cea mai mare parte a investitiilor, peste 70 milioane de dolari, au fost alocate proiectelor de tip greenfield, diferenta fiind acoperita de sumele destinate dezvoltarii proiectelor de tip brownfield. Printre companiile care au anuntat in acest an proiecte de investitii de peste un milion de dolari se numara operatorul de telefonie mobila Mobifon (in prezent Vodafone), Porsche Romania si Ana Holding.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.