Liderul Ligii Nationale de handbal masculin, HCM Constanta, a reusit sa acceada, duminica seara, in finala Cupei Romaniei, dupa ce s-a impus pe teren propriu in fata detinatoarei Challenge Cup, Steaua, cu scorul de 34-28 (18-11), la capatul unui meci
Liderul Ligii Nationale de handbal masculin, HCM Constanta, a reusit sa acceada, duminica seara, in finala Cupei Romaniei, dupa ce s-a impus pe teren propriu in fata detinatoarei Challenge Cup, Steaua, cu scorul de 34-28 (18-11), la capatul unui meci dominat autoritar de gazde. Cum si in meciul tur elevii antrenorului Aihan Omer au castigat cu 28-26, HCM Constanta isi continua aventura in intrecerea KO, tintind castigarea trofeului si realizarea eventul national. In ultimul act al Cupei Romaniei, care va avea loc pe 22 mai, de la ora 17, in Sala Polivalenta "Ioan Kunst Ghermanescu", HCM Constanta se va intalni cu rivala Dinamo-Baumit, ros-albii calificandu-se in finala dupa un dublu succes in fata Energiei Pandurii Tg. Jiu, cu 31-30 si 34-26. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.