Dupa ce a castigat o medalie de aur si doua de argint la Europenele recent incheiate la Volos, gimnastul Marian Dragulescu nu va avea prea mult timp sa-si savureze succesul. Si asta pentru ca in aceasta saptamana, abia sosit la Bucuresti, va intra in
Dupa ce a castigat o medalie de aur si doua de argint la Europenele recent incheiate la Volos, gimnastul Marian Dragulescu nu va avea prea mult timp sa-si savureze succesul. Si asta pentru ca in aceasta saptamana, abia sosit la Bucuresti, va intra in focurile nuntii cu prietena sa de ani buni. Impreuna de peste 6 ani, parintii unei fetite, Beatrice, si in asteptarea unui alt copil, Marian si Larisa au decis sa-si oficializeze legatura chiar acum, pe 13 si 14 mai, cand vor avea loc casatoria civila, la ora 12, la Primaria Sectorului 1, respectiv, la ora 16, cununia, la biserica de langa restaurantul Budapesta. Nasi vor fi sotii Cristian si Gabriela Stoiciu, medicul lotului cu sotia fiind "recidivisti", dupa ce au fost si nasii de botez ai fetitei lui Ioan Suciu. In ce priveste masa festiva, ea va avea loc la Clubul Diplomatilor. Larisa si Beatrice vor fi imbracate, amandoua, in rochii bej, in timp ce culoarea dominanta pentru domnisoarele de onoare si decorul evenimentului va fi roz. Dragulescu are probleme cu tinuta de ginere, avand de ales intre doua costume, unul bej, pentru care a reusit sa gaseasca pantofi chiar la Volos si unul bleu. (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.