SPANIA, Primera Division, etapa a 37-a * COSMIN CONTRA (integralist) si GICA CRAIOVEANU (foto) (din minutul 66 in locul lui Gavilan) au jucat pentru Getafe, 3-1 acasa cu Cadiz. "Intrarea lui Gica, pentru despartirea de publicul sau, care l-a aplaudat
SPANIA, Primera Division, etapa a 37-a * COSMIN CONTRA (integralist) si GICA CRAIOVEANU (foto) (din minutul 66 in locul lui Gavilan) au jucat pentru Getafe, 3-1 acasa cu Cadiz. "Intrarea lui Gica, pentru despartirea de publicul sau, care l-a aplaudat la scena deschisa, a insemnat si revirimentul lui Getafe, de la 0-1 la 3-1", a scris "Marca", in timp ce "As" a notat: "Carboni pe <<Mestalla>>, Zidane pe <<Bernabeu>>. Etapa despartirilor. Marele Craioveanu si-a incheiat cariera pe <<Coliseum>>, tinut in brate de coechipierii sai si primind aplauzele unor suporteri care cu siguranta nu vor gasi prea curand un simbol precum era Gica. De fiecare data cand romanul intra pe teren, stadionul se cutremura. Nu conta ca era minutul 5 sau 95, nu conta relatia cu presedintele Angel Torres. Lui Gica i s-a iertat totul. Pentru totdeauna, mare jucator!". Craioveanu, 37 de ani, a jucat pentru ultima oara pentru Getafe, pe teren propriu, fiind aclamat de cei 12.000 de spectatori.
SPANIA, Segunda Division, etapa a 36-a * COSTEL GALCA a fost integralist pentru UD Almeria, 1-2 acasa cu Albacete * LAURENTIU ROSU a jucat toate minutele pentru Recreativo Huelva, 2-0 in deplasare cu Malaga.
OLANDA, cupa, finala (un meci) * NICOLAE MITEA a fost doar rezerva pentru Ajax Amsterdam, 2-1 cu PSV Eindhoven pe teren neutru (la Rotterdam). Ajax a castigat trofeul.
TURCIA, Super Lig, etapa a 33-a * GIANI KIRITA a fost integralist pentru Gaziantepspor, 1-2 in deplasare cu Ankaragucu. Kirita a primit un cartonas galben.
TURCIA, 2.Lig-A, etapa a 33-a * CORNEL FRASINEANU a marcat un gol pentru Bursaspor, 2-4 in deplasare cu Dardanelspor. Frasineanu a fost integralist si a inscris in minutul 57 din penalty. De la Bursaspor a lipsit IULIAN MIU.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 33-a * MIHAI TARARACHE a fost integralist pentru MSV Duisburg, 2-0 in deplasare cu Arminia Bielefeld. Tararache a pasat decisiv la primul gol al echipei sale.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 33-a * SERGIU RADU a fost integralist pentru Energie Cottbus, 0-2 in deplasare cu Kickers Offenbach * LEVENTE CSIK a jucat toate minutele pentru Dynamo Dresda, 3-1 acasa cu LR Ahlen, echipa la care CATALIN RACANEL a fost integralist * LAURENTIU REGHECAMPF, suspendat, a lipsit de la Alemannia Aachen, 0-1 acasa cu SC Freiburg.
ELVETIA, Super League, etapa a 35-a * IULIAN FILIPESCU a fost integralist pentru FC Zurich, 4-1 acasa cu Yverdon.
ELVETIA, Challange League, etapa a 33-a * CRISTIAN IANU a jucat toate minutele pentru AC Bellinzona, 0-4 in deplasare cu Winterthur. De la Bellinzona au lipsit CRISTIAN TODEA (suspendat) si ADRIAN PIT (accidentat).
RUSIA, Premier Liga, etapa a 8-a * ADRIAN IENCSI a fost titular pentru Spartak Moscova, 2-0 acasa cu Torpedo Moscova. Iencsi a primit un cartonas galben si a fost schimbat la pauza de Rodrigrues. De la Spartak a lipsit GABRIEL TAMAS. Pentru Torpedo, CRISTIAN DANCIA a jucat toate minutele * POMPILIU STOICA a lipsit de la FC Moscova, 0-2 in deplasare cu Rubin Kazan * ADRIAN GEORGE IORDACHE a jucat toate minutele pentru Sinik Iaroslav, 0-1 in deplasare cu Luci-Energhia Vladivostok
l ERIK LINCAR a intrat in minutul 77 pentru Amkar Perm, 0-2 in deplasare cu TSKA Moscova. Lincar l-a inlocuit pe Ziyati * FLORIN SOAVA a fost integralist pentru Krilia Sovetov Samara, 2-1 acasa cu Tom Tomsk.
UNGARIA, NB-I, etapa a 26-a * ION IBRIC (integralist, a marcat golul echipei sale in minutul 74), CRISTIAN MUNTEANU (integralist), ALIN COTAN (integralist) si CRISTIAN CIGAN (titular, schimbat de Csotos in minutul 57) au jucat pentru FC Sopron, 1-2 in deplasare cu Pecs. De la Sopron, echipa patronata de MARIUS VIZER, au lipsit MARIUS RADU si ALXENADRU COSTISOR * DANIEL TUDOR a aparat 90 de minute poarta lui FC Fehervar, 1-0 in deplasare cu MTK Budapesta * CIPRIAN BINDER a fost integralist pentru Diosgyor, 0-1 acasa cu Lombard Papa * RADU SABO a lipsit de la Zalaegerszeg, 1-5 in deplasare cu Ujpest.
SUA, MLS, Eastern Conference, etapa a 6-a
l ALEX ZOTINCA a intrat in minutul 80 pentru Kansas City Wizards, 1-1 acasa cu Chicago Fire. Zotinca l-a inlocuit pe Jewsbury. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.