Cristiano Bergodi, antrenorul lui FC National, s-a supus ieri testului poligraf, dupa ce presedintele CA al clubului "bancar", Constantin Iacov, a decis ca totii angajatii gruparii din Cotroceni sa faca acest lucru din cauza suspiciunilor de non-comb
Cristiano Bergodi, antrenorul lui FC National, s-a supus ieri testului poligraf, dupa ce presedintele CA al clubului "bancar", Constantin Iacov, a decis ca totii angajatii gruparii din Cotroceni sa faca acest lucru din cauza suspiciunilor de non-combat la meciurile cu Jiul Petrosani, scor 0-2, din etapa a 22-a, si cu FC Vaslui, scor 0-1, din etapa a 23-a. Iacov a fost primul oficial "bancar" care s-a supus testului poligraf, rezultatul acestuia iesind negativ. Bergodi a afirmat ca efectuarea testului poligraf a reprezentat o experienta interesanta pentru el. "A fost placut. Eu sunt un tip trecut prin multe si nu am avut emotii. Am spus adevarul si nu au fost probleme. Totul a fost simplu", a adaugat antrenorul italian. Intrebat daca a mai auzit de un caz similar, Bergodi a raspuns: "Nu cunosc alte cazuri, cred ca suntem primul club din lume care face asta si sunt de parere ca poate fi o procedura pentru viitor". Altfel, Bergodi spera ca Rapid sa castige campionatul, pentru ca, astfel, FC National sa evolueze in Cupa UEFA in sezonul viitor, indiferent de rezultatul finalei Cupei Romaniei dintre cele doua echipe. "Pentru noi este important ca Rapid sa castige campionatul, pentru ca astfel am juca in Cupa UEFA. Vrem sa castigam Cupa Romaniei, dar daca Rapid va obtine titlul, noi vom fi multumiti, pentru ca exista posibilitatea sa pierdem finala, si tot vom evolua in Europa", a spus Bergodi la iesirea de la testul poligraf. Italianul considera un lucru benefic faptul ca patru echipe, Sportul, Rapid, Dinamo si Steaua, se lupta pentru castigarea campionatului. "Nu cunosc celelalte editii de campionat, dar sunt patru echipe, nu una sau doua cum se intampla in alte campionate. Este un lucru frumos", a declarat Bergodi, care considera ca echipa sa este una inteligenta deoarece este singura care a invins Sportul Studentesc in acest retur de campionat. Referitor la faptul ca directorul general al lui Juventus, Luciano Moggi, a fost pus sub acuzare pentru asociere in vederea savarsirii unei infractiuni si frauda sportiva, el fiind banuit ca a influentat delegarea de arbitri la meciurile gruparii torineze, Bergodi a afirmat ca aceasta decizie reprezinta un lucru negativ pentru imaginea fotbalului italian. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.