FC Vaslui are mari sanse sa joace si in sezonul viitor in Divizia A, dupa victoria cu 2-1 inregistrata sambata dupa amiaza in fata principalei contracandidate, Pandurii Tg. Jiu. Echipa lui Rednic a dominat in mare parte meciul, a condus la pauza, dar
FC Vaslui are mari sanse sa joace si in sezonul viitor in Divizia A, dupa victoria cu 2-1 inregistrata sambata dupa amiaza in fata principalei contracandidate, Pandurii Tg. Jiu. Echipa lui Rednic a dominat in mare parte meciul, a condus la pauza, dar s-a vazut egalata de Disney la prima iesire in atac mai serioasa a oltenilor.
Bukvic a refacut diferenta minima, iar la final gazdele au sarbatorit. "Este o victorie meritata pentru ca am dominat tot jocul. Am intalnit o echipa foarte agresiva, cu un portar in mare forma. Probabil daca nu ar fi fost portarul in aceasta forma am fi inscris de mai multe ori. Practic ei au avut o centrare si doua suturi pe poarta din care am primit un gol", a comentat Rednic. "Este o victorie importanta, dar le-am spus jucatorilor ca acest campionat nu s-a terminat pentru ca mai avem patru meciuri, din care doua cu echipele care trag la titlu", a avertizat antrenorul Vasluiului, amintind de meciurile cu Dinamo si cu Steaua din aceste ultime patru runde. "Oricum, in ultima etapa Vasluiul va decide campioana, un lucru care ne bucura pe noi. Sunt fericit nu ca am luat puncte, ci ca am reusit sa revenim pe tabela de marcaj. Legat de arbitraj, vad ca e aceeasi placa, ca si celelalte echipe, ei nu ajung la poarta si vor sa castige. Nu cred ca arbitrul Corpodean a influentat rezultatul. Ba chiar as spune ca in multe situatii au fost multe faulturi la limita", a mai spus Rednic.
De partea cealalta, Nae Ungureanu a anuntat ca l-a trimis la echipa a doua pe Ionut Dragomir, care a fost eliminat in minutul 75 pentru o altercatie cu un om de pe banca gazdelor. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.