Pe copiii lui Gigi Multescu intrarea in lupta pentru titlu pare sa-i descumpaneasca neasteptat. Daca pana acum jucau aproape numai din placere ori pentru a starni interesul echipelor mai pricopsite, de data aceasta pe studenti pare sa-i apese miza si
Pe copiii lui Gigi Multescu intrarea in lupta pentru titlu pare sa-i descumpaneasca neasteptat. Daca pana acum jucau aproape numai din placere ori pentru a starni interesul echipelor mai pricopsite, de data aceasta pe studenti pare sa-i apese miza si posibilitatea de a aduce in Regie primul trofeu din istoria de 90 de ani a clubului. Acestia au inceput mai crispat decat se astepta meciul cu Poli Iasi, au ratat cateva ocazii bunicele de a deschide scorul, iar cand au facut-o, la reusita lui Tibi Balan, s-a opus aiurea arbitrul timisorean O. Trandu, caruia i s-a parut ca a vazut joc periculos la mijlocasul Sportului Studentesc. Lucrurile aveau sa se complice in minutul 39 cand portarul Stancioiu l-a faultat in careu pe atacantul iesean Marius Onofras, penalty-ul astfel rezultat fiind transformat de Daniel Rednic. In a doua repriza a existat o singura echipa pe teren, cea gazda, insa egalarea avea sa se amane pana in minutul 62, cand golgeterul Mazilu a trimis cu capul in plasa din interiorul careului mic dupa o centrare de pe dreapta a lui Stancu. Dupa un sfert de ora avea sa vina si golul victoriei, acesta fiind marcat de Cruceru, cel pe care antrenorul Gigi Multescu il introdusese inspirat in teren cu doar un minut inainte in locul sterilului Curelea. In ragazul de timp ramas pana la final, flacaii din Regie au mai facut cateva faze spectaculoase, au mai ratat vreo doua mari ocazii de gol, in timp ce moldovenii lui Ionut Popa, desi au introdus din minutul 80 un alt treilea atacant, nu si-au creat prea multe oportunitati de a se apropia de poarta lui Stancioiu. Astfel, Sportul ajunge pe prima pozitie a clasamentului, acolo unde nu s-a regasit niciodata in indelungata istorie cu doar patru etape de campionat.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.