Dinamo a castigat cu 3-1 la Petrosani un meci extrem de important pentru echipa, care, gratie acestor trei puncte, ramane in lupta pentru titlu, aflandu-se la egalitate de puncte cu Steaua si de Rapid, ambele cu cate un meci mai putin disputat. Scoru
Dinamo a castigat cu 3-1 la Petrosani un meci extrem de important pentru echipa, care, gratie acestor trei puncte, ramane in lupta pentru titlu, aflandu-se la egalitate de puncte cu Steaua si de Rapid, ambele cu cate un meci mai putin disputat. Scorul din meciul cu Jiul este unul prea aspru in raport cu ce s-a intamplat pe teren, gazdele avand cateva ocazii de gol imense, cea mai mare "opera" lui Dulcea, care a ratat sigur cu Cr. Munteanu, iar in faza urmatoare Niculescu a facut 2-1. La final, gazdele au acuzat arbitrajul, dar si pe oficialii dinamovisti, care i-ar fi momit pe jucatorii Jiului cu bani pentru a pierde. "Nea Tica, gura mai mica, ca prin minutul 71 umblati cu punga pe teren", a strigat Alin Simota, patronul "minerilor" catre Tica Danilescu, director sportiv la Dinamo. Boss-ul de la Petrosani s-a legat apoi de arbitri. "Nu am vazut o asemenea japca in viata mea! Ne-au tocat non-stop, au aplicat regulile pe care le-au vrut ei! A fost furt pe fata", a comentat Alin Simota. Gigi Netoiu", directorul general al lui Dinamo, a replicat scurt: "Din cauza unor astfel de declaratii se ajunge la violenta pe stadioane. Dinamo a castigat meritat". Aceeasi parere o avea si antrenorul Aurel Sunda. "Doua momente importante au facut meciul asta. Unu: nu a fost fault la Florentin Petre, si doi: hentul din careu din minutul 88. Se pare ca suntem prea mici pentru astfel de jocuri in Divizia A. Nu cred ca arbitri ar fi decapitati pentru astfel de greseli", a punctat Sunda, precizand insa ca si ratarile lui Dulcea au contribuit la rezultatul final. De partea cealalta, Florin Marin a salutat iesirea echipei din "pasa neagra". "Echipa a meritat victoria, este bine ca baietii s-au mobilizat si lupta pentru titlu ramane deschisa", a spus tehnicianul. "Sper sa castigam pana la final 12 puncte. Daca nu castigam titlul, ne multumim si cu un loc in UEFA", a comentat si Netoiu. Intrebat daca Sorin Cartu ar putea sa devina antrenor la Dinamo, Netoiu a raspuns: "Nu se pune problema aducerii unui alt antrenor, cel putin pana la finele sezonului. Dupa aceea mai discutam". (RZS)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.