Un barbat care pilota un motodeltaplan a murit pe loc, dupa ce aparatul de zbor s-a prabusit din cauze inca necunoscute. Aparatul a cazut, sambata dupa-amiaza, in curtea spitalului din localitatea Poiana Campina. Pilotul Adrian Matei, in varsta de 50
Un barbat care pilota un motodeltaplan a murit pe loc, dupa ce aparatul de zbor s-a prabusit din cauze inca necunoscute. Aparatul a cazut, sambata dupa-amiaza, in curtea spitalului din localitatea Poiana Campina. Pilotul Adrian Matei, in varsta de 50 de ani, nu a avut nici o sansa de supravietuire. Motodeltaplanul decolase din zona Muscel, judetul Prahova, si a survolat orasul Campina. Sambata, in jurul orei 17.45, aparatul nu a mai putut fi controlat si a cazut de la o inaltime de 30 de metri.
Din primele cercetari, anchetatorii presupun ca este vorba de o defectiune a motorului. Aparatul de zbor a explodat la contactul cu solul, iar Matei a murit pe loc. Barbatul era membru al Asociatiei Sportive Campina si in urma cu 30 de ani chiar infiintase sectia de deltaplane.
Adrian Matei a mai trecut printr-un incident asemanator anul trecut, in timpul unui zbor de agrement. Motorul aparatului pe care il pilota s-a oprit. Atunci a reusit insa sa aterizeze cu bine. Acum 3 ani, el si-a pierdut fiul, in varsta de 24 de ani, intr-un accident de parapanta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.