Meciul din Cotroceni nu a avut miza, nu a avut nerv si n-ar fi avut nimic daca nu il salva fostul dinamovist Tames cu un gol superb, sut la vinclu de la 25 de metri. Inca o evolutie modesta a Timisoarei, inca un motiv pentru patronul Marian Iancu sa
Meciul din Cotroceni nu a avut miza, nu a avut nerv si n-ar fi avut nimic daca nu il salva fostul dinamovist Tames cu un gol superb, sut la vinclu de la 25 de metri. Inca o evolutie modesta a Timisoarei, inca un motiv pentru patronul Marian Iancu sa critice. "Mai avem inca rabdare cu Hagi sa construim, dar echipa nu are nici un orizont. Suntem bulversati. As vrea sa-i vad pe fotbalistii nostri mai motivati, cum au fost cei ai Bistritei (n.r. in meciul cu Steaua). Acum sunt prea linistiti, dar voi avea eu grija sa devina nelinistiti!", a comentat patronul lui Poli, care a stat in Cotroceni la cateva scaune distanta de Anghel Iordanescu, un posibil succesor al lui Hagi la carma Timisoarei. "Regele" era nedumerit de altceva la finalul partidei. "Inainte de meci, arbitrii mi-au spus ca nu am voie sa folosesc niste jucatori (n.r. - Daminuta si Torje), pentru ca sunt prea mici. I-am trecut pe foaia de joc, dar mi-au spus ca daca ii folosesc in teren pierd meciul. Nu pot sa inteleg de ce nu am putut sa-i folosesc, pentru ca sunt jucatorii lui Poli si astfel am ramas cu doar doi fotbalisti pe banca de rezerve. Este incredibil sa nu poti trece pe foaie niste jucatori", a spus Hagi. "Am facut un meci bun. Ne-am creat ocazii, atat in prima repriza, cat si in a doua, iar adversarul a ajuns o data la poarta, impropriu spus a ajuns la poarta, au dat un sut de la 20 de metri. Am facut cel mai bun joc al nostru afara. Puteam sa castigam lejer, daca fructificam ocaziile avute", a mai afirmat Hagi. (RZS)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.