Echipele feminine de baschet Biandra Targoviste si BC ICIM Arad s-au calificat in finala Diviziei A, dupa ce au reusit, in weekend-ul recent incheiat, sa smulga victorii importante, in deplasare, pe terenul adversarelor de la Olimpia si Sportul Stude
Echipele feminine de baschet Biandra Targoviste si BC ICIM Arad s-au calificat in finala Diviziei A, dupa ce au reusit, in weekend-ul recent incheiat, sa smulga victorii importante, in deplasare, pe terenul adversarelor de la Olimpia si Sportul Studentesc-Omnilogic. Si daca detinatoarea trofeului national n-a avut nevoie decat de trei meciuri pentru a scoate din cursa gruparea Olimpia, Biandra Targoviste impunandu-se de doua ori pe teren propriu si o data la Bucuresti, in schimb, BC ICIM Arad a fost obligata de studente sa se intrebuinteze serios, dupa ce Sportul a castigat primul meci din Capitala, reducand scorul general la 1-2. Avand un lot mai omogen, BC ICIM Arad si-a revenit rapid dupa esecul de vineri seara si a reusit sa se impuna la pas, sambata seara, cu scorul de 76-55 (39-35), la capatul unei partide in care Anemarie Parau a evoluat senzational, marcand 25 de puncte. In urma acestui rezultat, BC ICIM Arad s-a calificat in ultimul act al Diviziei A si va juca dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri impotriva Biandrei Targoviste, in vreme ce in finala mica se vor intalni Sportul Studentesc si Olimpia, care-si vor disputa medaliile de bronz dupa sistemul cel mai bun din trei meciuri. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.