Traian Basescu este tot mai nemultumit de faptul ca PD nu este in stare sa gaseasca un inlocuitor potrivit pentru Dan Lazea, demisionarul din CNSAS, sustin surse din conducerea democrata. Initial, democratii l-au contactat pe Stejarel Olaru, pe care
Traian Basescu este tot mai nemultumit de faptul ca PD nu este in stare sa gaseasca un inlocuitor potrivit pentru Dan Lazea, demisionarul din CNSAS, sustin surse din conducerea democrata. Initial, democratii l-au contactat pe Stejarel Olaru, pe care l-au dus cu vorba pana cand semnalul dinspre Cotroceni a fost negativ. Ultimele variante luate in calcul de liderii PD au fost Radu Ancuta, director executiv al Directiei de Integrare din Primaria Capitalei, un apropiat al lui Adriean Videanu, si Adrian Teodor Mocanu, consilier al ministrului Vasile Blaga, considerat a fi unul din oamenii vicepresedintelui Cezar Preda. De altfel, Mocanu a ocupat pozitia trei pe listele pentru Camera Deputatilor la Buzau, unde a candidat si Preda, dar eligibile au fost doar primele doua locuri. In aceste conditii, sustin sursele citate, Basescu le-ar fi spus democratilor: daca nu sunteti in stare, va dau eu omul pentru CNSAS - Elena Udrea. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.