Echipa masculina de handbal Dinamo-Baumit s-a calificat, ieri dimineata, in finala Cupei Romaniei, dupa ce s-a impus pe teren propriu in fata gruparii Energia Pandurii Tg. Jiu, cu scorul de 31-30 (16-4), in mansa secunda a semifinalelor intrecerii KO
Echipa masculina de handbal Dinamo-Baumit s-a calificat, ieri dimineata, in finala Cupei Romaniei, dupa ce s-a impus pe teren propriu in fata gruparii Energia Pandurii Tg. Jiu, cu scorul de 31-30 (16-4), in mansa secunda a semifinalelor intrecerii KO. Cum si in meciul tur reusisera sa castige, cu 34-26 (15-15), handbalistii dinamovisti au acces in ultimul act al Cupei Romaniei, urmand sa intalneasca, pe 22 mai, in Sala Polivalenta "Ioan Kunst Ghermanescu" din Capitala, invingatoarea dintre HCM Constanta si Steaua. Celelalte semifinaliste s-au intalnit aseara, dupa inchiderea editiei, la Constanta, elevii antrenorului Aihan Omer pornind in mansa secunda cu un avans de doua goluri, diferenta pe care si-au asigurat-o din tur, cand s-au impus la Bucuresti, cu scorul de 28-26 (9-13), la capatul unei partide in care antrenorul stelist Vasile Stanga a acuzat vehement arbitrajul, fiind sanctionat si cu un cartonas galben deoarece a intrat pe teren in timpul jocului. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.