Cosmin Olaroiu va avea mari probleme de efectiv pentru etapa viitoare, cu CFR Cluj, cand nu va putea folosi mai multi jucatori dupa "macelul" de la Bistrita. Astfel, duminica viitoare vor lipsi cu siguranta Sorin Ghionea (foto) si Victoras Iacob, car
Cosmin Olaroiu va avea mari probleme de efectiv pentru etapa viitoare, cu CFR Cluj, cand nu va putea folosi mai multi jucatori dupa "macelul" de la Bistrita. Astfel, duminica viitoare vor lipsi cu siguranta Sorin Ghionea (foto) si Victoras Iacob, care vor fi suspendati dupa cartonasele rosii primite in ultimele minute ale jocului. Acestora li s-ar putea adauga Mirel Radoi, daca verdictul dat de medicii bistriteni, potrivit caruia are nevoie de trei saptamani de pauza, se va adeveri la controlul care va fi efectuat astazi in Bucuresti. Daca va sta trei saptamani, Radoi va rata si restanta cu FCM Bacau, de pe 17 mai, sI intalnirea cu Sportul, de pe 21 mai, dar si turneul de pregatire al echipei nationale din SUA, programat intre 22 si 28 august. Organizatorii competitiei de peste ocean au introdus in contractul cu FRF o clauza potrivit careia este obligatorie prezenta vedetelor Mutu, Chivu, Lobont, Radoi si Dorinel Munteanu, insa in cazul unor accidentari aceasta nu se aplica. (B.G.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.