Presedintele FR Gimnastica, Adrian Stoica (foto), s-a declarat multumit de parcursul gimnastilor romani la Euro 2006, delegatia coordonata de Dan Grecu reusind sa castige la capatul a trei zile de concurs o salba de cinci medalii, dintre care doua de
Presedintele FR Gimnastica, Adrian Stoica (foto), s-a declarat multumit de parcursul gimnastilor romani la Euro 2006, delegatia coordonata de Dan Grecu reusind sa castige la capatul a trei zile de concurs o salba de cinci medalii, dintre care doua de aur, la cal cu manere si sarituri, si trei de argint, la sol, sarituri si echipe. "S-a terminat cu bine! Sunt multumit, chiar daca puteam obtine mai mult in finala de la sol. Din pacate, Marian Dragulescu a clacat la sol, unde oboseala si-a spus cuvantul dupa concursul pe echipe. Ceva mai tarziu, insa, Dragulescu si-a luat revansa la sarituri, unde era oricum favorit la medalia de aur. Oricum, baietii au avut un concurs greu, dar nu se vor intoarce acasa cu mana goala!", a spus Stoica, la putin timp dupa ce gimnastii romani si-au incheiat evolutiile, obtinand o zestre de cinci medalii, la fel ca si gimnastele coordonate de Nicolae Forminte in urma cu o saptamana.
De mentionat ca delegatia noastra va reveni in tara, in aceasta seara, cu o cursa aeriana regulata de la Salonic, fiind asteptata sa soseasca pe Aeroportul International "Henri Coanda" in jurul orei 18.45. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.