Marius Petcu, presedintele CNSLR-Fratia a precizat ieri ca nominalizarea lui Vlad Soare, pentru a reprezenta partea sindicala in cadrul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private este urmarea faptului ca acesta este un bun specialist. "N
Marius Petcu, presedintele CNSLR-Fratia a precizat ieri ca nominalizarea lui Vlad Soare, pentru a reprezenta partea sindicala in cadrul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private este urmarea faptului ca acesta este un bun specialist. "Nu insemna ca CNSLR-Fratia va fi manata spre un fond privat de pensii prin intermediul lui Sorin Ovidiu Vantu, cu care de altfel nu ne-am intalnit pentru a ne fi facuta o astfel de propunere", a declarat Petcu. Acesta a adaugat ca, de altfel, confederatia nu are un specialist in finante, si, de aceea a mizat pe cineva cu experienta. "Exista o increngatura in zona grupurilor financiare sau politice si, descoperim si noi, ca si altii, ca oameni care ieri au prestat pentru unii, astazi sunt la fel de buni pentru altii", a conchis presedintele confederatiei sindicale. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.