Componentii echipei care pe 7 mai 1986 au castigat Cupa Campionilor Europeni se vor reuni maine la Corbeanca, la resedinta omului de afaceri Cristian Tantareanu, pentru a sarbatori 20 de ani de la cel mai important moment al fotbalului romanesc. Inta
Componentii echipei care pe 7 mai 1986 au castigat Cupa Campionilor Europeni se vor reuni maine la Corbeanca, la resedinta omului de afaceri Cristian Tantareanu, pentru a sarbatori 20 de ani de la cel mai important moment al fotbalului romanesc. Intalnirea are un caracter neoficial, fiindca nu este organizata de clubul din Ghencea, care nu va marca in nici un fel acest eveniment, desi Gigi Becali a promis in mai multe randuri un meci omagial. Marius Lacatus, presedintele demisionar al Stelei, s-a ocupat de organizarea acestei reuniri, iar ieri a confirmat ca maine la Corbeanca vor fi prezenti toti fostii jucatori din lotul de acum 20 de ani, mai putin Anton Weisenbacher, pe care nu a reusit sa-i gaseasca. Nu vor lipsi nici cei doi antrenori, Emeric Ienei si Anghel Iordanescu, iar surprizele vor fi constituite de prezentele lui Valentin Ceausescu, creatorul Stelei '86, si a lui Ladislau Boloni. Primul a evitat in ultimii 16 ani aparitiile publice, iar antrenorul lui Rennes a refuzat sa raspunda invitatiilor Stelei in ultima perioada, considerandu-se jignit de unele afirmatii ale lui Gigi Becali. Reunirea de maine de la Corbeanca este prevazuta pentru ora 13, iar o ora mai tarziu, chiar in curtea "Paradisului verde" va avea loc un meci al amintirilor, urmat de o masa festiva. O parte a evenimentului va fi transmisa in direct de TVR 2, in timp ce canalul 1 al postului public va difuza, incepand cu ora 17,10, in cadrul emisiunii TVR 50, inregistrarea integrala a finalei pe care Steaua a castigat-o in 1986 in fata Barcelonei. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.