Sony Europe va lansa HDR-HC3E, o camera video digitala high definition, cel mai recent model dupa lansarea Handycam-ului high definition HDR-HC1, prezentat in 2005. HDR-H3CE se foloseste de un nou senzor, CMOS ClearVID, construit de Sony. Combinatia
Sony Europe va lansa HDR-HC3E, o camera video digitala high definition, cel mai recent model dupa lansarea Handycam-ului high definition HDR-HC1, prezentat in 2005. HDR-H3CE se foloseste de un nou senzor, CMOS ClearVID, construit de Sony. Combinatia senzorului cu noul procesor Enhanced Imaging Processor este capabila sa prelucreze o cantitate mare de informatie sub forma de pixeli, in paralel cu capturarea zonelor luminate si intunecate ale imaginii.
Utilizatorii camerei pot inregistra imagini la 4Mega cu un senzor CMOS de 2Mega si cu o interpolare unica a pixelilor, bazata pe corelarea semnalului. Beneficiarii au posibilitatea capturarii pozelor de rezolutie 2.3 Megapixeli chiar si in paralel cu inregistrarea secventelor de film, salvandu-le temporar pe memoria interna a camerei, ulterior fiind copiate pe un card Memory Stick Duo Sony. Clientii beneficiaza si de optiunea Smooth Slow Rec, care le permite acestora sa inregistreze filme la viteza mare pentru efecte speciale smooth slow-motion.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.