Turcii de la Shaman danseaza la Sala Palatului pe 15 mai. Artistii le vor oferi romanilor, in cadrul spectacolului "Bulusma" (Intalnire) atat flamenco, cat si dansuri caucaziene, abhaze si balcanice. Formata din 20 de muzicieni si 25 de dansatori pr
Turcii de la Shaman danseaza la Sala Palatului pe 15 mai. Artistii le vor oferi romanilor, in cadrul spectacolului "Bulusma" (Intalnire) atat flamenco, cat si dansuri caucaziene, abhaze si balcanice. Formata din 20 de muzicieni si 25 de dansatori profesionisti, celebra companie Shaman Dance, Music Rhythm & Theatre are adunate in repertoriul sau atat dansuri si cantece din insorita Turcie, cat si din alte zone.
Renumiti pentru elementele lor de dans modern si elemente acrobatice au participat si la cateva evenimente importante Eurovision 2005, Finala Champions League - UEFA 2005. Dupa Romania, Shaman se va deplasa la Londra pentru o serie de sase show-uri. Evenimentul este organizat de TUYAB (Asociatia Investitorilor Turci din Romania), cu sprijinul Ambasadei Turciei la Bucuresti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.