Traistariu incheie turneul de promovare a piesei "Torneró" cu o vizita in Cipru. Reprezentantul nostru la concursul Eurovision 2006 a ajuns, ieri, in Cipru si va ramane acolo pentru trei zile, timp in care va participa la multe emisiuni radio si tv
Traistariu incheie turneul de promovare a piesei "Torneró" cu o vizita in Cipru. Reprezentantul nostru la concursul Eurovision 2006 a ajuns, ieri, in Cipru si va ramane acolo pentru trei zile, timp in care va participa la multe emisiuni radio si tv si la un eveniment organizat de Ambasada Romaniei in Cipru.
"Din pacate, nu mai putem merge si in alte tari, pentru ca trebuie sa ne concentram asupra pregatirilor pentru plecare, care au intrat pe ultima suta de metri", spune Mihai. Ca si in celelalte tari in care a fost pentru a promova piesa "Torneró", Mihai este insotit de o echipa a Televiziunii Romane si continua munca sa de reporter pentru TVR.
Spre deosebire de Mihai, Arsenium, reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision, are alte indeletniciri in aceasta perioada. Fostul component al trupei O-Zone si-a achizitionat o masina de multe zeci de mii de euro: un GMC negru, ultimul model, unicat in Romania.
Masina a fost cumparata de la Chisinau, are sapte locuri si este complet utilata.
Artistul declara ca este o comoara pentru interminabilele turnee si ca se gandea sa o cumpere inca de cand batea lumea, in lung si in lat, in compania fostilor sai colegi.
"Este foarte important sa ai tot confortul necesar cand calatoresti si masina ajunge sa iti tina loc de casa, in majoritatea timpului", spune Arsenium.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.