Mai multi suporteri dinamovisti au aruncat joi seara cu vopsea rosie pe masinile jucatorilor Vlad Munteanu, Cosmin Barcauan si Claudiu Niculescu, fotbalistii dinamovisti aflandu-se in cantonamentul de la baza Saftica. Autoturismele lui Cosmin Barcaua
Mai multi suporteri dinamovisti au aruncat joi seara cu vopsea rosie pe masinile jucatorilor Vlad Munteanu, Cosmin Barcauan si Claudiu Niculescu, fotbalistii dinamovisti aflandu-se in cantonamentul de la baza Saftica. Autoturismele lui Cosmin Barcauan si Claudiu Niculescu se aflau in parcarea stadionului Dinamo, jucatorii deplasandu-se cu autocarul echipei la baza de la Saftica, unde au pregatit partida de maine, cu Jiul Petrosani. Suporterii dinamovisti au scris pe masina lui Niculescu: "M..e Alexa". Mai multi suporteri s-au deplasat la locuinta lui Vlad Munteanu, unde au aruncat cu vopsea rosie pe masina si au zgariat-o. Contactat de Mediafax, Munteanu a declarat ca acest incident reprezinta un atentat la siguranta familiei sale. "Din punctul meu de vedere s-a ajuns prea departe. Masinii pot sa ii dea si foc, reprezinta doar un morman de tabla. Problema e ca au venit la mine acasa, unde era prietena mea. E un atentat la siguranta familiei mele. Daca s-a ajuns la lucruri de acest gen, e foarte grav. Probabil ca vom discuta si cu conducerea clubului", a spus mijlocasul dinamovist. Cosmin Barcauan a declarat, ironic, ca suporterii au gresit culoarea. "Ce sa faci? Sunt niste baietasi, asta nu e galeria lui Dinamo. Asta stiu sa faca: sa dea foc la stadioane, sa se bata cu jandarmii, in rest... Sunt marsavi. Daca au ceva sa zica, sa imi zica in fata, nu sa vina seara, ca niste lasi. Abia astept sa plec de aici", a precizat fundasul dinamovist. Incidentul de joi seara nu este singular, fanii dinamovisti manifestandu-si in repetate randuri nemultumirea fata de evolutia echipei. Astfel, in data de 13 aprilie, jucatorii dinamovisti s-au reunit direct in cantonamentul de la Saftica de teama suporterilor, dupa esecul din derby-ul cu Rapid, iar la meciul urmator, de pe teren propriu, cu Gloria Bistrita, au scris cu vopsea pe asfaltul din fata vestiarelor de la stadionul din Soseaua Stefan cel Mare mai multe mesaje de amenintare la adresa jucatorilor. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.