Spectacolul ''Delir in doi'' ii aduce in fata publicului, duminica, la Teatrul de Comedie, Sala Studio pe Mirela Oprisor, Dragos Huluba si Mihaela Macelaru. Montata de Claudiu Goga si avand ca tema eterna comedie a cuplului, ''Delir in doi" este o
Spectacolul ''Delir in doi'' ii aduce in fata publicului, duminica, la Teatrul de Comedie, Sala Studio pe Mirela Oprisor, Dragos Huluba si Mihaela Macelaru. Montata de Claudiu Goga si avand ca tema eterna comedie a cuplului, ''Delir in doi" este o piesa intr-un act scrisa de Eugene Ionesco in 1962. Ea si El devin personaje antagonice prinse intr-un conflict delirant devenit pur si simplu mod de existenta.
Dincolo de cei patru pereti ai dormitorului conjugal, razbate la propriu un univers aflat, de asemenea, intr-un etern si absurd conflict. Dragostea darama, insa, orice obstacol.
Cuplul este lumea insasi, este barbatul si femeia, este Adam si Eva, cele doua jumatati ale umanitatii care se iubesc, care se regasesc, nu mai sunt in stare sa se iubeasca; care, orice-ar fi, nu pot sa nu se iubeasca, care nu pot exista unul fara altul, spunea Eugene Ionesco.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.