Concertul Depeche Mode din Romania este de cateva luni punctul maxim de interes al consumatorilor de muzica buna.
Cu trei zile inainte de concertul de pe stadionul Lia Manoliu, organizat de Emag!c Entertainment si oferit de Vodafone, in Romani
Concertul Depeche Mode din Romania este de cateva luni punctul maxim de interes al consumatorilor de muzica buna.
Cu trei zile inainte de concertul de pe stadionul Lia Manoliu, organizat de Emag!c Entertainment si oferit de Vodafone, in Romania va sosi o echipa de filmare a Mute Records pentru a realiza un documentar despre celebra trupa. Realizat de Jeremy Deller si Nick Abrahams, materialul care se va filma la noi in tara va fi inclus intr-un documentar despre impactul Depeche Mode pe mapamond. Realizatorii filmului vor sta de vorba cu cei mai infocati fani Depeche Mode si nu vor lipsi de pe Stadionul National pe data de 23 iunie. Cei care nu si-au achizitionat bilete mai au inca o sansa. Cele 1.000 de bilete care mai exista pe piata pot fi achizitionate din magazinele Diverta din Bucuresti. Pretul unui bilet este de 80 de RON.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.