Decizia spargerii digului de la Nedeia a fost luata in timpul pauzei meciului dintre Steaua si Rapid desfasurat duminica trecuta, dupa un sir de telefoane intre Olguta Vasilescu-C.V. Tudor-Dumitru Dragomir-Gheorghe Nedelescu-Emil Boc-Traian Basescu-V
Decizia spargerii digului de la Nedeia a fost luata in timpul pauzei meciului dintre Steaua si Rapid desfasurat duminica trecuta, dupa un sir de telefoane intre Olguta Vasilescu-C.V. Tudor-Dumitru Dragomir-Gheorghe Nedelescu-Emil Boc-Traian Basescu-Vasile Blaga, a sustinut deputatul PRM Lia Olguta Vasilescu (foto), citata de Mediafax. "Eu l-am sunat pe domnul Vadim sa-i spun ce se intampla si sa ne ajute sa spargem digul de la Nedeia. Domnul Vadim l-a sunat pe domnul Basescu, dar avea telefonul inchis. Stia ca este la meci si l-a sunat pe domnul Dragomir pentru a-i comunica domnului presedinte Basescu sa-si deschida telefonul. Insa si domnul Dragomir avea mobilul inchis. Atunci l-a sunat pe domnul Nedelescu (Gheorghe Nedelescu, viceprimar al Craiovei si membru al Ligii profesioniste de fotbal - n. r.) care, l-a randul sau, l-a sunat pe Boc, care s-a dus la domnul Dragomir si i-a transmis sa-i spuna presedintelui Basescu sa-si deschida telefonul. Dupa ce si l-a deschis, domnul Basescu a inteles care este situatia si a luat decizia crearii bresei", a relatat Olguta Vasilescu. Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir a declarat, duminica trecuta, ca in pauza meciului Steaua - Rapid i-a transmis presedintelui Basescu din partea lui Vadim Tudor ca trebuie intervenit intr-o comuna unde venea viitura. "A intervenit presedintele meu de partid si l-a rugat pe presedintele Romaniei sa intervina intr-o comuna si domnul presedinte s-a interesat. L-a sunat pe domnul Blaga si a luat masuri", a relatat Dragomir. Lia Olguta Vasilescu a anuntat ca, peste cateva zile, PRM va depune la Camera Deputatilor o motiune simpla pe tema inundatiilor, prin intermediul careia se va solicita demiterea prefectului de Dolj, Nicolae Giugea. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.