Compania americana Warner Music a respins oferta initiala de fuzionare facuta de Casa de discuri londoneza EMI, in valoare de 4,2 milioane de dolari, informeaza Reuters. Oferta companiei londoneze a fost de 28,50 dolari per actiune. Or, Warner Music,
Compania americana Warner Music a respins oferta initiala de fuzionare facuta de Casa de discuri londoneza EMI, in valoare de 4,2 milioane de dolari, informeaza Reuters. Oferta companiei londoneze a fost de 28,50 dolari per actiune. Or, Warner Music, care i-a propulsat pe unii dintre cei mai mari artisti de talie mondiala, inclusiv pe Madonna, James Blunt sau Green Day, a considerat ca pretul propus de EMI nu corespunde intereselor actionarilor. Surse au declarat ca la conducerea EMI este examinata posibilitatea cresterii ofertei, considerand ca ambele grupuri au la activ albume cu artisti de renume si o fuziune intre ele ar fi in interesul tuturor actionarilor lor, in conditiile in care ele vor controla, impreuna, 25 la suta din piata inregistrarilor muzicale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.