Castigatoarea Challenge Cup la handbal masculin, Steaua, n-a reusit sa treaca peste momentele de euforie si a cedat, miercuri seara, pe teren propriu, in prima mansa din semifinalele Cupei Romaniei, in fata HCM Constanta, cu 28-26 (13-9). La final, a
Castigatoarea Challenge Cup la handbal masculin, Steaua, n-a reusit sa treaca peste momentele de euforie si a cedat, miercuri seara, pe teren propriu, in prima mansa din semifinalele Cupei Romaniei, in fata HCM Constanta, cu 28-26 (13-9). La final, antrenorii Vasile Stanga si Nicolae Munteanu au acuzat vehement arbitrajul, meciul fiind si intrerupt din aceleasi motive in minutul 23, cand fostul mare tunar al Europei a intrat pe teren, fiind penalizat cu un cartonas galben. De mentionat ca, Steaua a jucat in ultimul sfert de ora fara pivot. Pentru "militari" cele mai multe goluri au fost reusite de Sania si Preda (cate 6), in vreme ce de la oaspeti s-au remarcat Iacob (6), Baiceanu si Stavrositu (cate 5). In cealalta semifinala, Dinamo s-a impus in fief-ul Energiei Pandurii Tg.Jiu, cu 34-26 (15-15). Mansele retur sunt programate sa se dispute duminica, iar finala va avea loc pe 22 mai, de la ora 17, in Sala Polivalenta "Ioan Kunst Ghermanescu". (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.