Magistratii Tribunalului Gorj au amanat ieri, pentru data de 1 iunie, dezbaterile in procesul in care fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, Nicolae Mischie, a fost acuzat de acte de coruptie. Mischie a absentat de la proces, din motive medi
Magistratii Tribunalului Gorj au amanat ieri, pentru data de 1 iunie, dezbaterile in procesul in care fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, Nicolae Mischie, a fost acuzat de acte de coruptie. Mischie a absentat de la proces, din motive medicale. Judecatorul Mihai Pistol a dispus ca pana la termenul urmator asteapta un punct de vedere din partea Institutului National de Medicina Legala "Mina Minovici" in privinta capacitatii fizice a lui Mischie de a se prezenta la tribunal. In schimb, omul de afaceri Clement Mocanu, cel care l-a denuntat pe Mischie pentru fapte de coruptie s-a prezentat ieri, pentru prima data, in fata instantei. Acesta a precizat ca a depus o plangere la DNA, fiind nemultumit de tergiversarea procesului in care Nicolae Mischie este acuzat ca ar fi beneficiat de lucrari de constructii la casele sale in valoare de 400.000 de dolari pentru a-i facilita lui lucrari si investitii in Gorj. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.