Fondul de investitii american Kohlberg Kravis Roberts (KKR) intentioneaza sa obtina cinci miliarde de dolari prin listarea la Bursa din Amsterdam, operata de Euronext, permitand pe aceasta cale accesul investitorilor la fondurile companiei, transmite
Fondul de investitii american Kohlberg Kravis Roberts (KKR) intentioneaza sa obtina cinci miliarde de dolari prin listarea la Bursa din Amsterdam, operata de Euronext, permitand pe aceasta cale accesul investitorilor la fondurile companiei, transmite Reuters. Chiar daca nu dispun de 25 de milioane de dolari, conditie impusa in mod obisnuit pe piata pentru afilierea la fonduri de investitii, actionarii vor avea posibilitatea de a participa la investitiile efectuate de KKR. Actiunile KKR au fost cotate miercuri, in prima zi a listarii la 25 de dolari, cea mai importanta listare la nivelul tuturor Burselor operate de Euronext in decursul acestui an si a sasea mare oferta publica initiala din lume dupa 2001.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.