Keith Richards, chitaristul trupei britanice Rolling Stones, va fi operat din cauza unei hemoragii pe creier produsa dupa ce a cazut dintr-un cocotier, informeaza daily mail.co. Richards, in varsta de 62 de ani, a avut un accident in timp ce facea je
Keith Richards, chitaristul trupei britanice Rolling Stones, va fi operat din cauza unei hemoragii pe creier produsa dupa ce a cazut dintr-un cocotier, informeaza daily mail.co. Richards, in varsta de 62 de ani, a avut un accident in timp ce facea jet-ski. Incidentul a avut loc dupa ce, cu putin timp in urma, cazuse dintr-un cocotier. Keith a fost dus la un spital din Fiji si apoi transportat cu avionul la 3.000 de kilometri distanta, la spitalul Ascot din Auckland, Noua Zeelanda. Aici Richards a fost supus unor investigatii medicale amanuntite. Marti, Richards a fost externat, medicii asigurandu-l ca nu are nimic grav. Acesta a continuat insa sa aiba dureri de cap si a hotarat sa mai faca un control medical. Medicii i-au descoperit o hemoragie pe creier si au hotarat ca Richards trebuie sa fie operat. Acestia l-au asigurat pe cantaret ca dupa operatie se va reface complet. Nu se stie inca daca accidentul suferit de Richards va afecta in vreun fel turneul mondial organizat de trupa Rolling Stones, "A Bigger Bang". Membrii trupei ar trebui sa sustina un concert la Barcelona, la sfarsitul lunii mai. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.