Veteranul halterofililor romani, Adrian Jigau, si-a confirmat din nou clasa la Campionatele Europene de la Cietniewo (Polonia), dupa ce a reusit sa obtina, miercuri seara, doua medalii de argint si una de bronz la categoria 62 de kilograme. In varsta
Veteranul halterofililor romani, Adrian Jigau, si-a confirmat din nou clasa la Campionatele Europene de la Cietniewo (Polonia), dupa ce a reusit sa obtina, miercuri seara, doua medalii de argint si una de bronz la categoria 62 de kilograme. In varsta de 36 de ani, Jigau s-a autodepasit si a cucerit argintul la total, cu 286 de kilograme, dupa ce si-a asigurat o medalie din acelasi metal pretios la stilul aruncat, cu 158 de kilograme, si un bronz la stilul aruncat, cu 128 de kilograme. Astfel, dupa derularea primelor zile din intrecerile continentale, delegatia Romaniei are o zestre de sase medalii, celelalte fiind obtinute in concursul feminin de Marioara Munteanu, care a castigat medaliile de aur la stilul aruncat si la total, precum si pe cea de argint la stilul smuls, la categoria 53 de kilograme. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.