Primul pilot roman licentiat sa concureze in cadrul Formulei BMW, Andrei Harnagea, va participa, alaturi de alti cinci tineri piloti din Germania si Cehia, la un program special de pregatire organizat de BMW Motorsport. In cadrul acestui program, And
Primul pilot roman licentiat sa concureze in cadrul Formulei BMW, Andrei Harnagea, va participa, alaturi de alti cinci tineri piloti din Germania si Cehia, la un program special de pregatire organizat de BMW Motorsport. In cadrul acestui program, Andrei se va prezenta, pe 8 mai, la institutul medical sportiv de cercetare, analiza si diagnostic din Leverkusen pentru o serie de analize aprofundate, urmand ca specialistii sa-i recomande dieta si programele de antrenament si pregatire psihologica. Ulterior, Andrei Harnagea se va intalni cu membrii echipei BMW Sauber din Formula 1, fiind invitat de celebrul pilot Nick Heidfeld la o intalnire informala si la un barbeque, chiar inaintea cursei de la Nurburgring. Totodata, tanarul pilot roman va participa in localitatea elvetiana Hinwil si la cate seminarii prevazute in programul de pregatire, cu aceasta ocazie urmand sa viziteze si fabrica echipei BMW Sauber. "In programul de educatie si pregatire BMW, tinerii piloti invata tot ce este necesar pentru a se impune in marea lume a sportului cu motor", a spus Mario Theissen, directorul BMW Motorsport, care va urmari evolutiile lui Andrei Harnagea la cursele din Formula BMW, de la Nurburgring si Oschersleben. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.