Tribunalul Bucuresti a amanat ieri, pentru data de 1 iunie, dezbaterile in dosarul in care familia hotului ucis de sotul creatoarei de moda Romanita Iovan, Adrian Iovan, a contestat rezolutia procurorilor de neincepere a urmaririi penale fata de Iova
Tribunalul Bucuresti a amanat ieri, pentru data de 1 iunie, dezbaterile in dosarul in care familia hotului ucis de sotul creatoarei de moda Romanita Iovan, Adrian Iovan, a contestat rezolutia procurorilor de neincepere a urmaririi penale fata de Iovan. Termenul de ieri a fost primul din acest dosar, motiv pentru care aparatorul familiei hotului ucis, avocatul Mariana Stefan, a solicitat amanarea cauzei in vederea pregatirii apararii. Adrian Iovan s-a prezentat la Tribunal, insotit de aparator, si a transmis presei, prin intermediul acestuia, ca nu isi face probleme in ceea ce priveste decizia judecatorilor. Pe de alta parte, sora celui ucis, Mihaela Balanel, a declarat ca nu vrea despagubiri materiale de la familia Iovan, ci doar ca Justitia sa isi faca datoria. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.