Cea mai mare banca germana, Deutsche Bank, a afisat rezultate record pe primul trimestru al anului, datorate in primul rand diviziei de investitii, informeaza presa germana. Pe primele trei luni ale acestui an institutia germana a realizat un profit
Cea mai mare banca germana, Deutsche Bank, a afisat rezultate record pe primul trimestru al anului, datorate in primul rand diviziei de investitii, informeaza presa germana. Pe primele trei luni ale acestui an institutia germana a realizat un profit in crestere de 55% in termeni anuali, atingand 1,7 miliarde de euro, depasind astfel asteptarile analistilor care mizau pe o medie de 1,363 miliarde. Per total, veniturile bancii pe aceasta perioada au atins 8 miliarde de euro, cu o crestere de 21% in termeni anuali.
''Este cel mai bun prim trimestru din istoria Deutsche Bank, cu rezultate record in divizia PCAM (persoane fizice si gestiune de active) si in banca de investitii'', a subliniat patronul Deutsche Bank, Josef Ackermann. Recomandarile bancii pentru aceasta perioada privesc actiunile Schneider Electric si Carrefour. Schneider Electric, cel mai mare fabricant mondial de echipamente de distributie electrica pentru tensiune joasa si medie, are actiunile cu cea mai solida crestere din sector si cele mai atractive in termeni de valorizare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.