Ioan Ovidiu Sabau, antrenorul Gloriei Bistrita, a anuntat ca face tot posibilul pentru a intra pe teren sambata, in meciul pe care echipa sa il va sustine acasa cu Steaua. "Am spus ca, atunci cand matematic vom fi salvati de la retrogradare, voi juca
Ioan Ovidiu Sabau, antrenorul Gloriei Bistrita, a anuntat ca face tot posibilul pentru a intra pe teren sambata, in meciul pe care echipa sa il va sustine acasa cu Steaua. "Am spus ca, atunci cand matematic vom fi salvati de la retrogradare, voi juca. Ramane sa vedem la antrenamente cum ma comport, care este starea mea de sanatate si, daca totul va fi in regula, voi intra cu Steaua. Daca nu, mai sunt meciuri in acest campionat", a declarat ieri Sabau, care a participat la intreaga sedinta de pregatire a echipei pe care o conduce. Interesant este ca, daca va intra sambata, fostul international va debuta la Gloria Bistrita, pentru care nu a jucat niciodata. Sabau a evoluat ultima data la Rapid, in sezonul 2003-2004, cand s-a si retras oficial, preluand in acea vara pe Gaz Metan Medias ca antrenor. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.