Dupa succesul gimnastelor noastre la Europenele din Grecia, unde delegatia Romaniei a adunat cate cinci medalii in concursurile de senioare si junioare, de azi si pana duminica, este randul baietilor sa intre sub lumina reflectoarelor elene si sa con
Dupa succesul gimnastelor noastre la Europenele din Grecia, unde delegatia Romaniei a adunat cate cinci medalii in concursurile de senioare si junioare, de azi si pana duminica, este randul baietilor sa intre sub lumina reflectoarelor elene si sa concureze la Volos in cadrul intrecerilor continentale, cu Romania printre marile favorite. Cu o componenta serios schimbata fata de intrecerile precedente, lotul pregatit de Dan Grecu va conta in lupta pentru medalii pe multiplul campion Marian Dragulescu, pe Razvan Selariu si Daniel Popescu, dar si pe mai tinerii Alin Jivan si Flavius Koczi, cvintetul tricolor dorind sa-si apare titlul european pe echipe obtinut la ultimele doua editii, la Patras (n.n. - in premiera, Romania a obtinut aurul pe echipe) si Ljubljana. Cu o desfasurare asemanatoare cu a intrecerilor feminine de saptamana trecuta, concursul masculin va debuta, azi, cu faza calificarilor pentru finala pe echipe la seniori, dar si pentru finalele pe aparate, in vreme ce juniori vor intra in lupta de vineri, urmand sa-si dispute suprematia pe echipe, dar si la individual compus si aparate. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.