Federatia Romana de Fotbal a ajuns ieri la un acord cu TVR, postul principal de stat urmand sa transmita finala Cupei Romaniei, dintre Rapid si FC National. Intalnirea va avea loc miercuri, 17 mai, la ora 20,15, si se va disputa pe Stadionul "Nationa
Federatia Romana de Fotbal a ajuns ieri la un acord cu TVR, postul principal de stat urmand sa transmita finala Cupei Romaniei, dintre Rapid si FC National. Intalnirea va avea loc miercuri, 17 mai, la ora 20,15, si se va disputa pe Stadionul "National". Singurul lucru care nu se stie inca este cine va arbitra, insa Comisia Centrala a Arbitrilor inclina sa desemneze o brigada romaneasca, pentru a mai repara din imaginea fluierasilor romani, cam sifonata dupa ce toate derby-urile acestui retur au fost conduse de arbitri straini. Finala Cupei Romaniei se va disputa partial la concurenta cu cea a Ligii Campionilor, programata in aceeasi zi, la ora 21,45, si va fi transmisa in direct la ProTV. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.