FC National risca sa nu fie programat in editia viitoare de campionat, daca pana vineri nu prezinta un contract de inchiriere al unei baze de pregatire. Acest ultimatum a venit din partea Comisiei de licentiere a FRF, care da unda verde de inscriere
FC National risca sa nu fie programat in editia viitoare de campionat, daca pana vineri nu prezinta un contract de inchiriere al unei baze de pregatire. Acest ultimatum a venit din partea Comisiei de licentiere a FRF, care da unda verde de inscriere in campionat pentru cluburi. Constantin Iacov (foto), presedintele lui FC National, a anuntat ieri ca nu poate respecta acest termen limita, dar ca a demarat un plan pe termen lung pentru obtinerea bazei din Cotroceni. In prezent, Banca Nationala a Romaniei, proprietarul arenei din Parcul cu platani, inchiriaza clubului baza pe cate un an, dar Iacov isi doreste o schimbare. "Nu ne grabim sa semnam un contract doar de dragul FRF, pentru ca avem planuri mari si ne trebuie siguranta pentru a investi aceste sume in club. Cei de la BNR par deschisi la negocieri si avem stabilita o noua intalnire saptamana viitoare. Comisia de licentiere nu ne va programa acum, dar o va face pana la finalul lunii mai", a declarat Constantin Iacov. Surse din anturajul clubului sustin ca sefii lui FC National au gasit un partener extern care este dispus sa investeasca zeci de milioane de euro in baza respectiva, in cadrul careia ar construi cladiri de birouri si de shopping, iar stadionul ar ramane in folosinta echipei "bancare". In cazul in care proiectul nu se va realiza, FC National va apela din nou la contractul pe un an cu banca centrala, iar varianta de rezerva este Stadionul "National", din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", insa acolo au nevoie si de acordul Stelei, care are deja un contract de inchiriere valabil cinci ani. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.