Actorul John Ventimiglia, care joaca rolul lui Artie Bucco in serialul de televiziune "Clanul Soprano", a fost arestat in Brooklyn sub acuzatia de conducere sub influenta alcoolului si detinere de cocaina, transmite Reuters. Ventimiglia este al patru
Actorul John Ventimiglia, care joaca rolul lui Artie Bucco in serialul de televiziune "Clanul Soprano", a fost arestat in Brooklyn sub acuzatia de conducere sub influenta alcoolului si detinere de cocaina, transmite Reuters. Ventimiglia este al patrulea actor din distributia acestui serial care este arestat in decursul ultimului an. Produs de HBO, "Clanul Soprano" are ca subiect mafia italiana din New Jersey.
Ventimiglia s-a declarat initial nevinovat luni, cand a fost arestat, si a fost ulterior eliberat, dupa ce si-a marturisit vinovatia, a declarat un purtator de cuvant din partea biroului procurorului districtului Brooklyn. In momentul arestarii, actorul avea ochii rosii, vorbea impleticit si mirosea a alcool, a declarat un ofiter de politie. Testele au indicat ca avea o alcoolemie peste limita legala admisa, iar actorul detinea o punga de plastic cu o pudra alba, despre care s-a crezut a fi cocaina, a adaugat ofiterul de politie. Avocatul actorului, Benjamin Petrofsky, a declarat ca Ventimiglia se simte foarte jenat de acest incident. Personajul interpretat de Ventimiglia in serialul "Clanul Soprano", Artie Bucco, are si el probleme. Restaurantul lui este pe cale de disparitie din cauza aparitiei unui nou concurent, iar personajul principal, Tony Soprano, l-a acuzat ca plictiseste clientii cu discursurile lui in care bate campii. In luna noiembrie, Vincent Pastore, cel care a interpretat personajul "Big Pussy" in acest serial, a pledat vinovat la acuzatia de molestare fizica adusa de prietena sa si a fost condamnat la munca in serviciul comunitatii si obligat sa urmeze tratament psihiatric.
Arestat la 7 ani
La sfarsitul saptamanii trecute, Louis Gross, care joaca rolul bodyguard-ului Perry Annunziata, a fost arestat sub acuzatia de furt dintr-un apartament din New York. In 2002, Robert Iler, care joaca in serial rolul lui A.J., fiul lui Tony Soprano, a pledat vinovat la acuzatiile de furt si a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare. El agresase doi tineri, de la care a furat 40 de dolari si niste marijuana.
In luna decembrie, a fost arestat Lillo Brancato Jr., care a jucat in serial rolul unui mafiot care da o spargere in urma careia este ucis un ofiter de politie. In viata reala, Lillo Brancato, Jr., a pledat recent nevinovat, fiind acuzat ca l-a ucis, in decembrie 2005, pe ofiterul NYPD Daniel Enchautegui, care se afla in afara serviciului.
"Veteran" in ale arestarilor este Tony Sirico, alias Paulie Walnuts, a fost si el condamnat la patru ani de inchisoare pentru crima in 1971. Sirico a fost arestat de 28 de ori de-a lungul anilor, prima arestare avand loc la numai 7 ani. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.