Siemens a inaugurat saptamana trecuta un nou birou regional la Iasi, al treilea deschis de companie in Romania, in decurs de doi ani, dupa cele de la Timisoara si Cluj-Napoca. Biroul de la Iasi va acoperi pentru inceput domeniile de tehnica si soluti
Siemens a inaugurat saptamana trecuta un nou birou regional la Iasi, al treilea deschis de companie in Romania, in decurs de doi ani, dupa cele de la Timisoara si Cluj-Napoca. Biroul de la Iasi va acoperi pentru inceput domeniile de tehnica si solutii medicale, automatizari si actionari si telecomunicatii fixe, urmand ca in viitor sa fie reprezentate aici si celelalte divizii ale grupului Siemens Romania.
Deschiderea de noi birouri regionale este o strategie a concernului Siemens care vizeaza o extindere mai usoara a afacerilor si un raspuns mai prompt la necesitatile clientilor, iar in viitorul apropiat vor fi deschise birouri regionale in mai multe orase importante din tara, precum Constanta, Brasov si Craiova. Personalul care va lucra in cadrul reprezentantei de la Iasi va acoperi regiunea de nord-est a tarii, respectiv judetele Botosani, Suceava, Neamt, Iasi, Vaslui si Bacau.
Cu o prezenta de peste 100 de ani in tara noastra, Siemens Romania este parte a concernului Siemens AG, unul din liderii mondiali in domeniul electronicii si electrotehnicii. In Romania, Siemens are aproape 3.000 de angajati, cei mai multi activand in domeniul producerii de software. La nivel mondial, concernul are aproximativ 420.000 de angajati in peste 190 de tari, unde dezvolta si executa produse, proiecteaza si implementeaza sisteme, echipamente si servicii. In anul financiar 2005, cifra de afaceri a fost de 75,445 miliarde euro, iar profitul net in urma achitarii impozitelor s-a ridicat la 2,248 miliarde euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.