Marian Iancu, patronul lui Poli Timisoara, a anuntat ieri ca a reziliat pe cale amiabila contractul cu directorul executiv Toni Dobos. "I s-a reziliat contractul de comun acord. Nu este un lucru nou. Anul trecut am anuntat ca ne vom desparti la un mo
Marian Iancu, patronul lui Poli Timisoara, a anuntat ieri ca a reziliat pe cale amiabila contractul cu directorul executiv Toni Dobos. "I s-a reziliat contractul de comun acord. Nu este un lucru nou. Anul trecut am anuntat ca ne vom desparti la un moment dat. Era greu sa continuam pentru ca Dobos este un fost patron. Este o decizie administrativa. Suntem in plina reorganizare", a spus Iancu. Marian Iancu a mentionat ca atributiile pe care le avea Dobos vor fi preluate de directorul general Ion Craciunescu. Intrebat daca Anghel Iordanescu ar putea prelua pe Poli Timisoara din vara, Iancu a afirmat ca fostul selectioner are aceleasi sanse ca si portughezul Jose Mourinho sau ca liderul Al-Queda, Osama ben Laden. (B.G.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.