Coregraful cantaretului Doctor Alban se afla la Bucuresti intr-o misiune speciala. Richmond Bachia lupta impotriva kilogramelor in plus. El este capul de afis al programului ''Fii in forma pentru vara in numai opt saptamani" lansat de World Class Fit
Coregraful cantaretului Doctor Alban se afla la Bucuresti intr-o misiune speciala. Richmond Bachia lupta impotriva kilogramelor in plus. El este capul de afis al programului ''Fii in forma pentru vara in numai opt saptamani" lansat de World Class Fitness Romania. Destinat in egala masura femeilor si barbatilor, programul debuteaza cu o intalnire cu nutritionistul Cristian Margarit, in urma careia se stabileste regimul alimentar care va trebui urmat. In cea de a doua etapa, rolul principal ii revine antrenorului personal, care isi va asista clientul pe durata celor 22 de sedinte, ii va alcatui un program individual de atrenament si ii va impune o dieta. "Chiar daca poate parea dificil la prima vedere, programul este amuzant, placut si da rezultate. Conditia este ca cei care se inscriu sa respecte indicatiile nutritionistului si ale antrenorului si sa nu lipseasca de la ore", spune Richmond Bachia.
"Intra in forma pentru vara in numai opt saptamani" este disponibil pana in luna iunie inclusiv, la salile World Class Health Academy Downtown, World Class Health Academy The Grand (Bucuresti).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.