Sefii dinamovisti au decis ieri sa calce pe urmele lui Gigi Becali si sa mearga in vestiarul echipei pentru a-i incuraja pe fotbalisti dupa infrangerile in serie din ultima perioada, care i-au indepartat pe "caini" de lupta pentru titlu. La Saftica a
Sefii dinamovisti au decis ieri sa calce pe urmele lui Gigi Becali si sa mearga in vestiarul echipei pentru a-i incuraja pe fotbalisti dupa infrangerile in serie din ultima perioada, care i-au indepartat pe "caini" de lupta pentru titlu. La Saftica au ajuns ieri Nicolae Badea, presedintele CA dinamovist, Cristi Borcea, director executiv, si Petre Buduru, manager sportiv, toti incercand sa le ridice moralul jucatorilor in perspectiva meciului de sambata, de la Petrosani. Borcea, care sambata, la finalul partidei pierdute cu 4-5 in fata Sportului ameninta ca va decapita arbitrajul romanesc daca Augustus Constantin nu va fi pedepsit exemplar, se mai calmase ieri si a refuzat sa comenteze absolvirea de orice vina a arbitrului, al carui tata este chiar seful CCA. La finalul intrunirii, fotbalistii lui Dinamo au iesit mai increzatori la antrenamentul comandat de Florin Marin, lasand sa se inteleaga ca sefii nu mai asteapta mare lucru de la ei in acest final de sezon. "Nu mai avem nimic de pierdut, ci doar de castigat. Ne gandim in continuare la castigarea campionatului, iar presiunea asupra noastra a existat si va exista pana la final", a declarat Cosmin Barcauan. "Lumea este suparata dupa meciul cu Sportul, insa mergem inainte si incercam sa castigam meciurile care au mai ramas din campionat. Sunt sanse la castigarea titlului, chiar daca doar teoretice, dar noi o putem scoate la capat", a comentat si Catalin Munteanu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.