Bucuresti
Vremea va fi calduroasa, caniculara in orele amiezei. Cerul va fi variabil si vor fi conditii de descarcari electrice, intensificari ale vantului si aversa. Temperatura maxima va fi de 35-36 de grade, iar minima de 20-21 de gra
Bucuresti
Vremea va fi calduroasa, caniculara in orele amiezei. Cerul va fi variabil si vor fi conditii de descarcari electrice, intensificari ale vantului si aversa. Temperatura maxima va fi de 35-36 de grade, iar minima de 20-21 de grade. Indicele de confort termic temperatura-umezeala (ITU) va atinge pragul critic de 80.
In tara
Vremea va fi in general instabila si in racire. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 34 de grade, mai ridicate in Muntenia si Dobrogea. Temperaturile minime se vor situa intre 10 si 20 de grade, mai ridicate in sud-est. Cerul va fi temporar noros. Indeosebi ziua, vor fi averse si descarcari electrice, local in nordul, centrul si estul tarii, precum si in zonele de deal si munte si izolat in celelalte regiuni. Vantul va prezenta intensificari in sudul tarii si la munte. Indicele de confort termic temperatura-umezeala (ITU) va depasi local pragul critic de 80 in Muntenia si Dobrogea.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.