Steaua joaca in aceasta seara prima dintre cele doua restante pe care le are si poate reveni pe primul loc al clasamentului daca va trece de Pandurii Tg. Jiu pe "National". Dupa socul de la Middlesbrough, pentru stelisti a venit, aproape firesc, esec
Steaua joaca in aceasta seara prima dintre cele doua restante pe care le are si poate reveni pe primul loc al clasamentului daca va trece de Pandurii Tg. Jiu pe "National". Dupa socul de la Middlesbrough, pentru stelisti a venit, aproape firesc, esecul din derby-ul cu Rapid, insa jucatorii, sprijiniti de antrenori si de conducere, inclusiv de finantatorul Gigi Becali, spun ca a venit timpul redresarii. "Infrangerea cu Rapid a fost foarte dureroasa. Trebuie sa ne revenim cat mai repede, sa castigam miercuri si sa mergem mai departe. Cu Pandurii trebuie sa facem tot posibilul sa luam trei puncte si sa mai uitam de amaraciune", a spus Petre Marin, in timp ce Sorin Ghionea a mentionat ca stelistii sunt obisnuiti sa lupte pentru titlul de campioni pana in ultima etapa, desi crede ca soarta campionatului se va decide mai devreme de etapa a 30-a. "Vrem sa trecem peste acest moment si trebuie sa castigam meciul cu Pandurii. Speram sa o facem si sa fim campioni", a comentat Ghionea. De asemenea, fotbalistii din Ghencea au dat deoparte si gafele lui Carlos, considerand ca portughezul nu este singurul vinovat. "Nu am fost niciodata suparati pe un jucator. Intreaga echipa a gresit in ultimele meciuri, nu doar Carlos", a afirmat Ghionea, de aceeasi parere fiind si P. Marin: "Nu doar Carlos a gresit. Eu spun ca doar cine nu munceste, nu greseste".
Condescu: "Retrogradarea nu este un sfarsit!"
Presedintele Pandurilor, Marin Condescu (foto), a declarat ca echipa sa trebuie sa joace frumos in meciul cu Steaua, pentru a obtine un rezultat pozitiv. "Vrem sa jucam un fotbal frumos, care sa placa. Trebuie sa jucam, iar surprizele apar atunci cand joci bine, de aceea spun ca va trebui sa jucam frumos cu Steaua. Am mai facut-o cu Rapid, sau cu CFR Cluj si FC Arges in deplasare", a spus Condescu. Oficialul gorjean a afirmat ca echipa sa are in continuare sanse de a evita retrogradarea, desi nu se astepta la egalul cu Jiul Petrosani, scor 1-1, din etapa a 25-a a DA. "In lupta pentru evitarea retrogradarii sunt acum patru echipe si speram ca noi sa fim printre aceia care se vor salva", a spus Condescu, care crede ca SC Vaslui nu are un program mai bun. Condescu crede ca jucatorii sai nu trebuie sa intre in panica. "Nu am luat in calcul varianta retrogradarii, dar daca va fi asa, nu este un sfarsit! Vedem ce ne-a lipsit sa ramanem in prima divizie si luam masuri. Noi atat am putut si asta am facut. Nu va fi o tragedie", a comentat Condescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.