La finalul partidei, Razvan Lucescu si-a savurat cu masura succesul. "Misiunea noastra a fost usurata ca am marcat repede si apoi a venit si golul doi. A fost un joc poate lipsit de spectaculozitate, dar foarte eficient si echilibrat", a comentat ant
La finalul partidei, Razvan Lucescu si-a savurat cu masura succesul. "Misiunea noastra a fost usurata ca am marcat repede si apoi a venit si golul doi. A fost un joc poate lipsit de spectaculozitate, dar foarte eficient si echilibrat", a comentat antrenorul Rapidului. "Am avut avantajul sa intalnim o echipa demoralizata, care ar fi putut sa reactioneze altfel si sa demonstreze ca a fost o nedreptate in Anglia, dar i-am prins asa. Un alt atu a fost ca jucatorii mei si-au dorit enorm revansa. S-au simtit frustrati dupa eliminarea nemeritata din Cupa UEFA, cu toate ca si Steaua a meritat sa ajunga in semifinale", a mai spus Lucescu. "Steaua are prima sansa la titlu, pentru ca are avantajul celor doua restante. Noi trebuie sa ne uitam doar la ce avem noi de facut, pentru ca, daca privim la meciurile altora, ne pierdem concentrarea", a mai spus Lucescu, dupa care a facut un bilant al infruntarilor sale cu Steaua, din postura de antrenor la Rapid. "In ultimii doi ani, Rapid a intalnit Steaua de sase ori, obtinand patru egaluri si doua victorii, deci meciurile directe sunt in favoarea noastra", a spus Lucescu. De partea cealalta, Cosmin Olaroiu a admis ca Rapidul a meritat victoria. "Eram ingrijorat daca jucatorii isi pot reveni din punct de vedere psihic dupa meciul cu Middlesbrough, era o sarcina foarte grea, dar am inceput foarte bine si erau sperante ca trecem peste acest moment. Am primit insa primul gol dupa un aut, iar al doilea dupa o lovitura libera. Totul s-a naruit, ne-am prabusit, n-am mai avut incredere si luciditate. Sigur ca mai avem sanse la titlu, ne batem in continuare. Rapid s-a aparat bine, a speculat momentele favorabile si a castigat meritat", a declarat Olaroiu. "Carlos a fost foarte afectat de greselile cu Middlesbrough, l-a marcat acest lucru. La faza primul gol nu a gresit doar el, a fost o greseala mai mare. Si Goian a fost afectat si, practic, ar fi trebuit sa inlocuiesc toata echipa", a comentat Olaroiu evolutiile mai slabe ale jucatorilor sai. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.