Interesul pentru Concursul International de Interpretare Eurovision continua sa-i surprinda pe organizatorii greci, avand in vedere ca aproximativ 2.000 de jurnalisti sunt asteptati sa ia parte la evenimentul care va avea loc in perioada 18 - 20 mai,
Interesul pentru Concursul International de Interpretare Eurovision continua sa-i surprinda pe organizatorii greci, avand in vedere ca aproximativ 2.000 de jurnalisti sunt asteptati sa ia parte la evenimentul care va avea loc in perioada 18 - 20 mai, la Atena. Acesta este cel mai mare numar de jurnalisti acreditati care s-a inregistrat pana acum in istoria concursurilor Eurovision, relateaza Mediafax. Dintre cei 2.000 de ziaristi, 1.600 sunt straini, reprezentand nu doar institutii de presa din Europa, ci si din alte parti ale lumii. De asemenea, concursul din Grecia a mai inregistrat un record: biletele pentru seara finalei (20 mai) au fost epuizate in doar 20 de minute dupa ce au fost puse in vanzare. Romania va fi reprezentata la Eurovision Atena de Mihai Traistariu, care va interpreta piesa "Tornero", compusa de Eduard Carcota, pe versuri de Cristian Hriscu si Mihaela Deac. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.