Gigi Multescu, antrenorul "studentilor", si-a petrecut la spital noaptea de dupa victoria din "Groapa", din cauza unor dereglari de ritm cardiac. Lui Multescu i s-a facut rau imediat dupa incheierea meciului, fiind transportat la Spitalul de Urgenta
Gigi Multescu, antrenorul "studentilor", si-a petrecut la spital noaptea de dupa victoria din "Groapa", din cauza unor dereglari de ritm cardiac. Lui Multescu i s-a facut rau imediat dupa incheierea meciului, fiind transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca pentru a i se efectua o electrocardiograma. Fiul antrenorului, portarul divizionarei secunde Petrolul Ploiesti, Catalin Multescu, care a asistat la partida Dinamo - Sportul, s-a certat cu jandarmii de la tribuna intai si i-a injurat pentru ca nu au lasat un apropiat al familiei sa ajunga la ambulanta.
Multescu a ramas internat in noaptea de sambata spre duminica, fiind vizitat la spital de elevii sai Mazilu si Stancioiu, dar si de administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu.
Multescu a fost externat duminica dimineata, din Clinica de Cardiologie a Spitalului de Urgenta Floreasca. "Am avut fibrilatii. Totul este insa bine acum, dar cred ca s-a intamplat ceva normal dupa un astfel de meci", a declarat Multescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.